ITA | ENG
LOGIN   >
Milano_Via Magolfa 18
Committente-Client: Martina Holding

The intervention of Via Magolfa 18, named "Opificio Magolfa", envisaged the construction of a residential building consisting of 3 storeys above ground and an underground floor to use parking.
In the basement there is also a SPA area and private pool pertinenziale, finally the communal garden condominium.
The Opificio Magolfa was born between the two Navigli, in the area with limited traffic and with access to the residents only; It is located near the center of the city in the heart of a lively and full of traditions neighborhood.
The project envisages architectural lines that recall the Lombard industrial spirit of the time, all in compliance with the plan.
The most advanced technological and plant solutions are present: From home automation for control and containment of consumption and reduction of magnetic fields; Signalling systems connected directly to the concierge; All designed and manufactured to ensure maximum bio-domestic comfort.
In the basement, under the main court, there is a wellness and fitness area equipped with a heated swimming pool, sauna, Turkish bath, whirlpool, Kneipp path.
Finally the green with private gardens or terraces depending on whether you are on the ground floor or on the first floor, in the main court the Access paths are composed of walkways in granite slabs marked by the presence of trees and floral.


  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
  • Milano_Via Magolfa 18
economical context

No data Found!

Milano_Via Magolfa 18
2525514 application/pdf